Публикации (Компютърна Академия)

ДЕТСКА КОМПЮТЪРНА АКАДЕМИЯ ФИНСИС

През летните месеци юни, юли и август на 2016 г. основно внимание в компютърната академия на ФИНСИС ще се обръща на обучението на ученици от осем до осемнадесет годишна възраст, намиращи се в лятна ваканция. Някои от темите за обучение са подходящи и за деца над 6 г, които могат да четат, както и за техни придружители.

Предвиждат се курсове по:

– основи на кодирането и програмирането;

– създаване и програмиране на роботи;

– управление и програмиране на летателни апарати – дронове;

– създаване на уеб-сайтове, на собствени игри и приложения;

– работа с програмни езици.

Курсовете се организират на теми на няколко последователни нива в зависимост от възрастта, предварителната подготовка и интересите на обучаемите.

Обучението по всяка тема продължава по 15 часа и се провежда по три учебни часа на ден общо за пет дни. Обученията могат да бъдат провеждани ежедневно  в рамките на 5 дни от седмицата или в други интервали, вкл. в събота и/или в неделя.

Базисната цена на обучението по една тема в 15- часовото обучение е 150 лв.  При записване на един участник за обучение по повече от една тема цената на курса за  всяка следваща записана тема спада с по 10 лева.

Плащанията за обученията по отделните теми стават след като се проведе предварителен тест за нивото на познания и интересите на кандидатите в тях и се оформи група за съответното ниво на обучение.

Коментирай

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Уроци

To Top