Учебни системи

Езикова академия Финсис работи с иновативните и атрактивни учебни системи на National Geographic.

Системите са разделени според възрастовите групи на учащите:

Курсове за деца от 1ви до 4ти клас:

OUR WORLD – National Geographic/Cengage

Атрактивна и цветна система, адаптираща материали на National Geographic за деца в начална училищна възраст. Разнообразните видео, аудио и снимкови материали, както и дейности (игри, песни, творчески задачи) предоставят естествена и забавна среда за изучаване на английски език. Едновременно с това децата научават интересни факти от сферите на естествените науки, география и история, а съвместните проекти развиват способността им да работят в екип.
Завършване на курса с представление пред родителите. Забавен куиз – игра за деца и родители.

Курсове за деца от 5 до 7 клас:

ENGLISH EXPLORER (4 нива, А1-В1+) – National Geographic/Cengage

Ярка и атрактивна система, която мотивира и предизвиква любознателността и интереса към околния свят и има изразен комуникативен подход. Специално подбраните снимки и адаптирани тектове, видео и аудио материали на National Geographic срещат учениците с разнообрани култури и удивителни места, истински хора и истории, като същевременно въвеждат граматика и речников запас в естествен контекст. Набляга се на развитие на ефективна комуникация, критично мислене, техники за учене и писане, както и други практически умения.

Завършване на курса с представяне на постерни проекти пред родителите.

Курсове за гимназисти:

1. CLOSE UP (5 нива, A2 – C1, Elementary – Advanced) – National Geographic/Cengage

Атрактивните материали на National Geographic ангажират интереса и любознателността на учениците, като същевременно системата съответсва на най-новите изисквания за училищна подготовка за изпита First Certificate of English. Разнообразните теми се съчетават с акцент върху ключови умения за изпита, като се набляга на комуникативния подход, както и на способността на учениците да мислят критично, да формират и изразяват мнения. Предоставен е достъп до допълнителни материали и тестове онлайн (OnlineZone).

Уроци

To Top