Акценти

ВИП-ЗАЛИ НА ФИНСИС В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА СОФИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА СЕМИНАРИ И КОРПОРАТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ

  • 20171101-abt07342
  • 20171101-abt07366
  • 20171101-abt07342
  • 20171101-abt07366

Направлението ФИНСИС-АКАДЕМИЯ на консултантската и обучителна фирма ФИНСИС разполага с няколко съвременно обзаведени УЧЕБНИ ЦЕНТЪРА в идеалния център на София, вкл. на ул.Хан Аспарух  № 24 – надпартер, на ул.Хан Аспарух 37 – партер и на ул.Петър Парчевич № 55 – надпартер. В тях ФИНСИС провежда обучения, но и отдава под наем по предварителна заявка за провеждане на семинари  и разнообразни корпоративни мерoприятия.

 

Учебният център на ул.Хан Аспарух  № 24 разполага с:

– две учебни зали, вкл. зала  за 50 участника и зала 2 за 33 участника, всяка от които разполага с индивидуални стол и маса;

– зала за кафе-паузи и кетъринг;

– кухненски бокс;

– частично покрита тераса за почивка и релакс.

 

Учебният център на ул.Хан Аспарух 37 разполага с:

– учебна зала за 33 участника с индивидуални стол и маса;

– зала за кафе-паузи и кетъринг;

– кухненски бокс и допълнително помощно помещение.

 

Учебният център на ул.Петър Парчевич № 55 разполага с учебна зала за 20 души с индивидуални стол и маса.

 

Учебните зали разполагат с мултимедии, екрани, бяла дъска, флипчарт, Wi-Fi и др.

Учебните зали са климатизирани с възможност за регулиране на температурата в тях. Те имат естествена светлина от широки прозорци, които могат да бъдат затъмнявани, за да се вижда по-добре презентацията на екрана.

Учебните зали са с отлична локация в идеалния център на София. Залите на ул.Хан Аспарух  № 24 и ул.Хан Аспарух 37 се намират една срещу друга, в непосредствена близост до бул. Витоша и бул. Патриарх Евтимий, до спирки на метрото, автобуси и платени паркинги.

Учебната зала на ул.Петър Парчевич № 55 се намира до сградата на Европейският парламент на ул. Г. С. Раковски и е в близост до платени паркинги.

Учебните зали на ФИНСИС са удобни също за съчетаване на присъствени семинари с виртуални такива за дистанционно участие под форма на уебинари.

ФИНСИС е готова да съдейства на наемателите на залите за рекламиране и набиране на участници в семинарите им чрез своята богата база от данни.

Цените за наемане на учебните зали и помощните помещения към тях се определят по индивидуално договаряне, зависещо от времето за ползване – денем в работни дни, вечер и в почивни дни, от броя на заявките за ползване, заявяването на допълнителни услуги като кафе-паузи, кетъринг, реклама чрез базата данни на ФИНСИС и др. Базисната наемна цена за един целодневен семинар е 150 лв. на ден + полагащия се ДДС.

Приложения:

Снимки на Зала 1 на ул.Хан Аспарух № 24.

20171101-abt07366 20171101-abt07342

 

Коментирай

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Събития

To Top